Invandrare hotade kvinnan till livet och våldtog henne


GÖTEBORG. Mannen trängde sig in i kvinnans bostad, hotade henne till livet och våldtog henne. Efter övergreppet låste hon skräckslagen in sig på toaletten. Först 15 timmar senare vågade hon slå larm till polisen.

”Polisen beskriver brottet som en fullbordad våldtäkt och gärningsmannen är fortfarande på fri fot.

Vid 18-tiden på måndags kväll knackade någon på dörren till kvinnans lägenhet i Johanneberg.

Kvinnan, som är i 40-årsåldern, öppnade. Utanför stod en okänd kortvuxen man med icke nordiskt utseende. Han bad om ett glas vatten. men fick nej och trängde sig in och våldtog kvinna.

Först 15 timmar senare vågade hon slå larm till polisen”.

POLISEN JAGAR DEN HÄR MANNEN:

Ålder: 20- 30 år.
Längd: Cirka 170 centimeter.
Utseende: Kortklippt mörkt hår. Icke nordiskt utseende.
Kläder: Mörk jacka, mörka byxor, bruna skor.

Är kanske en kulturberikare som tillhör dom som Åkesson debatterat om i flera dagar. Ni vet den gruppen som inte är överrepresenterade i våldtäktstatistiken enligt PK-media fast BRÅ:s rapport säger tvärtom.

Varför läser vi aldrig om att någon kvinna från ett muslimskt land blir våldtagen/gruppvåldtagen i Sverige av en svensk?

Åkesson vet varför, jag vet varför och stora delar av svenska folket förutom PK-eliten vet varför.

Nu får vi iofs inte ha några åsikter om varför invandrare våldtar svenska barn/tjejer/kvinnor/handikappade det är ju sååå rasistiskt..

Bättre att göra som strutsen och stoppa huvudet i sanden för då har det aldrig hänt.

Invandrare hotade kvinnan till livet och våldtog henne

Annonser

7 Responses to Invandrare hotade kvinnan till livet och våldtog henne

 1. annullera skriver:

  Det finns endast ett folk i detta land som får lov att tycka, tänka och yttra sig och det är PK-Eliten och muslimerna. Vi övriga som inte tillhör detta klientel har inte några rättigheter till att kunna yttra sig eller ha några åsikter. Det börjar likna mer och mer DIKTATUR i detta land!

  Du gamla du fria! Kanske vi snart får börja sjunga du gamla förtryckta!

 2. Blodsven skriver:

  Ja inte fan lever vi i ett fritt land längre! Fast vissa små jävla inavlade slemskallar tar sig obegripliga friheter, tack vare att PK-svinen har gett dom frikort till att göra vad fan somhelst! Såg just ”efterlyst” då något liknande fall togs upp. Gissa vad bilderna föreställde för sorts gentleman…

  • annullera skriver:

   Inte svårt att gissa! Detta program tar upp fall där gärningsmännen till den största delen handlar om kriminella och missanpassade invandrare. Men våra styrande, media och PK-eliten blundar och sopar detta under mattan och skyller på utanförskap. Det är ett fantastiskt folk Svenskarna eller hur?

 3. Mohamed el-Hoshy skriver:

  >Varför läser vi aldrig om att någon kvinna från ett >muslimskt land blir våldtagen/gruppvåldtagen i >Sverige av en svensk?

  För att PK-media inte tjänar lika mycket pengar på att framställa svenskar som förövare och blattar som offer, kanske? Så de tystar ner det, trots att Brå tydligt visar att invandrare är långt mer överrepresenterade som brottsoffer än som förövare Det ligger mycket mer cash i att blåsa upp brottslighet där de som köper tidningar (svenskar) är offer och mindre köpstarka (muslimer) förövare. De är smarta, de där media-eliterna…

 4. Jo skriver:

  HM…Vem fan vill våldta en muslim??!! Oavsett kön? *Ler* Fakta, blattar ÄR helt klart överrepresenterade när det gäller ALL slags utövande av våld i Sverige! Skicka hem packet så fort dom har begått något som helst brott, det borde ta mig fan vara obligatoriskt att få dom till att förstå att när dom sätter sin fot i Sverige så är det hel kört om dom begår något som helst övertramp!

  //Jo

 5. spikharry skriver:

  Välkommen tillbaks Jo 🙂

  El-Hoshy, är nog bäst att du håller dig till koranen även i fortsättningen. BRÅ:s rapporter klarar du uppenbarligen inte av att läsa korrekt.

  • Jo skriver:

   Tack för det *S* Jag finns med i bakgrunden och läser din blogg regelbundet,man kan bara inte låta bli att reagera när man läser om dessa ”kulturberikare” !

   Det du gör genom den här bloggen är att lyfta fram fakta och kommentera dom på ett mycket bra sätt! Och att det är rakt på sak utan att linda in det i en rosa dimma är ytterligare ett plus.Fortsätt peta den flate svensken i ögat och ge våra mörkhyade kusiner en anledning att tänka efter både en och två gånger innan dom tänker utföra brottsliga handlingar *S* //Jo

%d bloggare gillar detta: