Bejzat Becirov ”muslimer” skall stoppa SD 2010


När DN talar med Bejzat Becirov om artikeln är det inte ”hets mot folkgrupp” som gör honom mest upprörd. För hets mot folkgrupp är det, anser han:

 ”Det är deras partinamn som gör mig mest upprörd. De kallar sig Sverigedemokrater, men de är varken ”Sverige” eller ”demokrater”. Namnet anspelar på att hela svenska folket står bakom dem, de har på så vis stulit Sverige.

Och demokrater är de minst av allt. Över hela världen kan man säga ”Sverige” och då vet alla att man talar om den bästa av demokratier.Den demokratin är inte baserad på det här partiet.

Muslimerna vet vad Sverigedemokraterna är för parti och vad det står för. Fler muslimer borde ansluta sig till politiska partier och på så vis försöka förhindra att Sverigedemokraterna får makt i riksdagen.

Det är ett bra sätt för muslimerna att visa att Sverige är deras nya hemland och att de vill försvara den svenska demokratin”.

Social(O)demokraterna skrev på sin hemsida 22 september 2007 följande:

Malmö-moskén sysslar inte bara med religiös utövan – nej, man har projekt i hop med Kriminalvården, ( bl.a. förmedlat ett tjugotal jobb till fd kriminella, och inte enbart muslimska sådana)”

Låter utsökt att Malmö-moskén har nära kontakter med kriminalvården, kan behövas nu då ”Grundaren” Bejzat Becirov står åtalad för grovt bokföringsbrott.

Bejzat Becirov hyllades av bl.a Nalin Pekgul under Socialdemokraternas öppna paneldebatt denna lördag för drygt 2år sedan.

Nalin Pekgul berättade i media att hon fostrades till att bli självmordsbombare och skulle dö med dynamit kring midjan för kurdernas sak.

Sverigedemokraterna är enligt Bejzat Becirov varken ”Sverige” eller demokrater, Namnet anspelar på att hela svenska folket står bakom dem, de har på så vis stulit Sverige. Och demokrater är de minst av allt.

Dom har inget stulit Bejzat, det är du som står åtalad för brott inte Sverigedemokraterna.

Ge mig ditt kontonummer så skall jag se till att du får några kronor till inköp av några sopborstar. alltid bra att börja med skiten framför sin egen dörr.

Både SvD och DN har öppnat dörren på vid gavel för alla muslimer så dom kan spy sitt islamistiska hat över alla som inte hyllar islam.

Anna Waara var en benhård ateist, gick ur därför ur Svenska kyrkan som 18 åring, och konverterade till islam 2005 då hon tyckte om de islamiska värderingarna. Nu är hon muslimsk fredsagent/ordförande för Svenska Muslimer för Fred och Rättvisa.

Anna säger: SD har rätt att uttrycka sig och ska ha rätt att uttrycka sig, men det finns inget som tvingar människor i ett demokratiskt samhälle att lyssna.

Finns ingen som tvingar dig att läsa Jimmie Åkessons artiklar. Det enda du vill är att sprida islam och kasta skit på andra som inte delar dina åsikter..

Ser att Per Gudmunsson pånytt avslöjar Social(O)demokraterna, deras snack om att aldrig samarbeta med SD var bara tomt snack som det mesta är när sossar öppnar truten.

Jag var redo att spränga mig själv

Bejzat Becirov SD har stulit Sverige

Vilket samhälle vill SD ha?

Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna i samarbete

Sverigedemokraterna att publicera de källor som legat till grund för Åkessons påståenden om muslimer och islam

3 Responses to Bejzat Becirov ”muslimer” skall stoppa SD 2010

  1. Marion Storch skriver:

    Du har så rätt så. Det enda jag tycker man gör fel i debatterna är att ”Generalisera”. Det finns faktiskt många muslimer som INTE är radikal.Där kvinnor o småflickor INTE bär den könsförtryckande Sjal. Men jag tror dessa är rädd att kritisera sträng religiösa muslimer. Man bör i debatterna tala om sträng religiösa muslimer istället för tala allmänt om muslimer.Jag är tyskfödd men inte nazist alla tyskar var inte nazister heller under hitlertiden. Och till tjeijen som skäms att vara svensk kan tala om att jag förstor henne. Den svenska fegheten bör du skämmas över framföralt som kvinna. I sverige, kvinnornas jämstäldhetens land, akzeptera man år efter år att flickor av muslimska föräldrar giftas bort med främmande både gamla eller än värre med kusiner (Inavel).Man har en fullständig absurd hederskodex som är en flickas könsorgan.Man gör flickan till en tvångsexslav o till avelsko. Kärlek existera inte för dessa stackars relig. muslimska Kvinnor. Där, lilla svenska tjejen är din svenska skamm.

  2. Echy skriver:

    Jag kände Anna innan konverteringen. Tyvärr är hon själv ett bevis på Islams förmåga att segregera ett samhälle. Banden bröts tvärt med tidigare vänner till förmån för (antar jag) folk med rätt religiösa åsikter. :S

  3. vinterbadaren skriver:

    Hahaha. En mordbrännare och skattefifflare har uttalat sig. För övrigt är det i första hand Islam som skall kritiseras och inte dess efterblivna tillbedjare vilket hjälten Geert Wilders insett för länge sedan.

%d bloggare gillar detta: