Dom är rasister säger Mariam Osman Sherifay


Mariam Osman Sherifay (s)
Sverigedemokraternas debattartikel om islam som publicerades i Aftonbladet i går har anmälts till justitiekanslern (JK) av Centrum mot rasism. Organisationen vill att JK prövar om artikeln kan bedömas som hets mot folkgrupp.

”Vi tycker att artikeln hetsar mot muslimer när den pekar ut islam som det största hotet mot Sverige, säger Mariam Osman Sherifay, ordförande i organisationen och socialdemokrat, till TT.

Hon är mycket kritisk till Aftonbladets publicering som hon inte tycker är förenlig med god publicistisk sed.

Tidningen ger Sverigedemokraterna ett utrymme de inte förtjänar. Det är ingen nyhet att de är rasister. Aftonbladet hade i stället kunnat granska partiets åsikter, säger Mariam Osman Sherifay”.

Finns det några andra människor förutom PK-eliten och muslimerna själva som anser att Jimmie Åkessons uttalande är hets mot folkgrupp?

Bortsett från JK själv och vissa jurister är väl bäst att tillägga.

Vad kallar ni PK-ister artikeln som Aftonblaskan publicerade om organstöld, där Israel pekades ut trots att inte ett enda bevis fanns.

Centrum mot rasism skall eller har lämnat in en anmälan om hets mot folkgrupp, deras ordförande Mariam Osman Sherifay före detta riksdagsledamot för social(O)demokraterna är en av dom som ligger bakom anmälan.

Vem är denna demokratiska person (Mariam Osman Sherifay) som kallar SD:are för rasister och sprider okunskap i media?

Hon var den första muslimen (troligen inte den sista) som iklädd slöja äntrade riksdagens talarstol 2003.

Martin Luther King-priset och 25 000 kronor, fick hon för sitt mod och sin principfasthet i det antirasistiska arbetet i Sverige.

Juryns motivering

”Hon är en stark röst för dialog och mellanfolklig förståelse, mot den växande islamofobin och diskrimineringen av människor med utomeuropeiskt ursprung”

”Muslimer är hotade” påstår hon och jämför det med 30- och 40-talens judeförföljelse med 2000-talets hets mot muslimer.

Egentligen bär hon inte sjal men som en av dem som myntade begreppet islamofobi var – och är – det viktigt för henne att markera och tydliggöra sina åsikter.

Klart som korvspad att du vill tydligöra dina åsikter, men varför vill du förbjuda andra är ventilera sina åsikter?

Din motion i riksdagen från 2005 visade tydligt att du gärna spottar på svenskar och hetsar mot oss som inte uppskattar Islam.

Du och några andra socialdemokrater la fram ett förslag att ”Riksdagen tillkännager för regeringen som sin mening vad i motionen anförs om att se över hur arbetet mot islamofobi kan stärkas”.

Ditt påpekande i motionen att 36,0 % av den tillfrågade svenska befolkningen anser att Islams värderingar till stor del inte är förenliga med de grundläggande värderingarna i det svenska samhället kallar du för islamofobi.

Varför anser du dig ha rätt att kalla oss svenskar för islamofobiska när du själv inte tål att andra skriver negativt om Islam?

När Muhammed teckningarna publicerades var du en av flera som delvis stödde arabvärldens krav på förbud mot att skända din profet.

Teckningarna strider mot mänskliga rättigheter och påminner om övergreppen mot judar slog du fast då.

Förstår personligen inte hur du kan jämföra mord och slakt på oskyldiga judar med några komiska teckningar av profeten. Blir spyfärdig när du utan att blinka menar på att dessa två händelser är lika hemska.

Har du ingen skam alls i kroppen??

Du visar genom dina argument och ståndpunkter att vi som ogillar islam verkligen har rätt är på rätt spår.

När det gäller uppgiften om att ”muslimska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna” säger Hradilova Selin hos BRÅ:
– Hur vet man det? Har man sett någon undersökning på det? Det har inte jag, säger hon.

Jaså???

Längre ner har ni en länk som motsäger hennes uttalande till 100 procent.

PK-eliten klarar alltid av att sprida dynga och lögner. Synd för dom att nätet finns så alla kan söka själva och inte bli totalt hjärntvättade av lögnaktiga svenskfientliga personer/partier.

Mariam Osman Sherifay Motion om Islamofobi

Mariam Osman Sherifay vill stoppa kritik av Profeten

Politikern Mariam Osman Sherifay (S) jämför 30- och 40-talens judeförföljelse med 2000-talets hets mot muslimer

telerymd.org Självmotsägelser och rena lögner från BRÅ i Aftonbladet

Centrum mot rasism anmäler Sverigedemokraternas debattartikel om islam

Hetsigt när Åkesson diskuterade med Olofsson

Stora faktabrister i SD:s artikel

SD-tal hetsar inte mot folkgrupp enligt jurister

Närmare tio anmälningar mot Aftonbladet

”SD:s påstående saknar grund”

Jimmie Åkesson mosade Maud Olofsson i debatten

Det kan bli rödblå sörja för att stoppa SD till varje pris

Dansk Folkeparti ger Sverigedemokraterna kalla handen

Annonser

10 Responses to Dom är rasister säger Mariam Osman Sherifay

 1. Margareta Coitus skriver:

  Suicidaldemokraterna har verkligen fina sängkamrater.
  Inte minst genom den kristna suicidaldemokratiska ”broderskapsrörelsen” så har dom lotsat in islamister på en politisk bana i Sverige.

  Individer som Mariam Osman Sherifay arbetar enbart för att skydda och stärka islam.

  • Il Padre skriver:

   Tack för fyndiga begreppet ”Sucidaldemokraterna”! Hör Gud bön? Tyvärr drabbas ett helt folk av självmordspakten…

 2. Kryckan skriver:

  Tyvärr har Newsmill tagit bort den kommentaren från i går men den löd ungefär så här:

  Mariam, du borde anmäla drycken Pucko då den den utgör ett stort hot mot dig personligen.

 3. photoimagine skriver:

  Det som nu händer är nödvändigt för Sverige.

  Grundvalarna som etablissemanget vilar på behöver skakas om och vårt land behöver friskna till.

  Tror att det är just det som vi nu ser och som har tagit sin början – eliten kommer inte i fortsättningen ha möjlighet att bestämma vad medborgarna ska tycka och tänka.
  Det gör vi själva!

 4. Il Padre skriver:

  Huvudanklagad för mordet på det svenska folkhemmet är socialdemokratin och medskyldiga de övriga riksdagspartierna! På så vis blir de patetiska reaktionerna på Sverigedemokraterna inget annat är eget försvar utan hopp om framgång… Antingen är Mariam Osman Sherifay en ovanligt dum socialdemokrat eller också islamist som kan ha en dold agenda!

 5. Blodsven skriver:

  ”Mordet på vårt folkhem” var en jävla bra beskrivning på dagens förrädarsvin! Äcklen har alltid hävdat att vi lever i ett fritt land, men fan ta dig om du har befogad kritik mot vansinnet. Då kommer genast nån importerad kåldolme eller skägglurk och skriker rasism, och får dessutom medhåll av 7-partihelvetet och alla andra idioter i etablissemanget som bara ser till sitt eget bästa och skiter i vad folk tycker..

 6. annullera skriver:

  Låt Alliansen och den Röd-Gröna Sörjan gå samman till ett enda stort och gemensamt PK-PARTI och sedan kan vi skrota hela det svenska valsystemet där det ändå har börjat fuskas. Tänk att Socialdemokraterna kunde skita ner sig så till den grad att de slängde alla SD:s Röstsedlar i vallokalerna år 2006! Tyvärr tror jag detta kommer att hända även år 2010, sossarna verkar inte ha några som helst hämningar vad det gäller att stoppa SD, mycket SKRÄMMANDE att detta händer i ett DEMOKRATISKT land. Jag hade sedan förväntat mig mer av Alliansen men det är lika snedvridna som de övriga.

  För övrigt tycker jag det var mycket strongt av Åkesson att gå ut som han gjorde, han har en styrka, kraft och karaktär som ingen av de övriga smilfinkarna kommer i närheten av.

 7. Haringenmail skriver:

  De som är Islamofober, det är de som inte vågar vara kritiska och negativt inställda mot Islam.
  D v s de som kallar de som är kritiska och negativt inställda mot Islam för Islamofober.
  För en fobi är en rädsla, och de är rädda för att göra den stora gruppen muslimer arga, så de bugar och är dem till lags och gör snällt som de säger.

 8. vinterbadaren skriver:

  Muslimerna i ”de kränktas kör” pissar snart på sig när SD marscherar in med drygt 7% och efter några år följda av ND. Tiden för att packa trunken och repatrieras hem till stenåldern närmar sig för dessa huckle&pyjamasklädda parasiter. Svensken vaknar!

%d bloggare gillar detta: