Bilbrand och flera rån i Gbg:s förorter IGEN


Tre unga män rånade på onsdagskvällen en av passagerarna på buss 78 i Göteborg. Rånet inträffade när bussen var på väg in på en hållplats i stadsdelen Hjällbo.

”De slog också sönder delar av bussen och misshandlade föraren. Men ingen person behövde föras till sjukhus, säger polisens presstalesman, Björ Blixer till TT.

Två av männen, båda under 20 år, greps strax efteråt. Spaningarna efter den tredje fortsatte på onsdagskvällen”.

En bil har blivit helt utbränd på Kummingatan i Lövgärdet.

Räddningstjänsten fick larm om branden vid 20:30-tiden på onsdagskvällen.

När brandmännen kom till platsen i närheten av Kummingatans daghem var bilen övertänd. En bil som stod parkerad i närheten kunde dock räddas.

Göteborg/kortedala

En videobutik på Kortedala torg rånades strax efter klockan 20 på onsdagskvällen.

RelateratEn ensam knivbeväpnad man hotade den anställde i Videocity. Rånaren var svartklädd och hade rånarluva. Han lämnade butiken till fots.

Ingen person uppges vara fysiskt skadad. Gärningsmannen får med sig kontanter och cigaretter.

Polisen söker efter rånaren med flera patruller, bland annat en hundpatrull.

Måste vara oerhört berikande och trevligt att bo i dessa områden när rån och bilbränder står som spön i backen.

Men visst är det förvånande att inga politiker vill bo i dessa kulturberikande områden? Minns så väl när Janne Josefsson fick ett samtal från en socialdemokrat som behövde en lägenhet i göteborg.

Kravet från sossen var ”men jag vill inte bo i något negerområde” Socialdemokrater och deras ständiga hyckleri är som en följetong.

Tre rånade busspassagerare i Göteborg/hjällbo

En bil har blivit helt utbränd på Kummingatan i Lövgärdet

Videobutik rånad i Kortedala

Annonser

One Response to Bilbrand och flera rån i Gbg:s förorter IGEN

  1. annullera skriver:

    Nej som sagt! Våra styrande vill inte själva bo i de invandrar getton som de skapat, men anser att det är väldigt berikande för andra. Snacka om ett hyckleri på hög nivå. Själva ser de till att bo så långt ifrån dessa områden som möjligt. Undrar vad som skulle hända om våra kulturberikare våldförde sig på våra högt uppsatta politikers nära och kära och satte eld på deras fina dyra bilar osv. Jag undrar om de hade reagerat lika lite som de gör nu när det händer andra medborgare dagligen i vårt eldhärjade samhälle.

%d bloggare gillar detta: