Var fjärde människa i världen är muslim


Var fjärde människa är muslim, enligt en rapport från den amerikanska tankesmedjan Pew Forum on Religion and Public life. 60 procent av världens muslimer bor i Asien, uppger BBC News.

”1,57 miljarder människor är muslimer. 2,1 miljarder är kristna. Enligt rapporten finns fler muslimer i Tyskland än i Libanon och fler i Ryssland än i Jordanien och Libyen tillsammans.

Forskarna har hämtat data från 232 länder. En av forskarna, Brian Grim, säger att han är överraskad av de höga siffrorna när det gäller antalet muslimer i världen.

Så här ser den procentuella fördelningen ut i världen, enligt rapporten: Asien 61,9, Mellanöstern/Nordafrika 20,1, Afrika söder om Sahara 15,3, Europa 2,4, Nord- och Sydamerika, 0,3 procent.

Över 300 miljoner muslimer lever i länder där islam inte är den största religionen. Av världens muslimer är 10-13 procent shiamuslimer och 87-90 procent sunnimuslimer. I Europa finns 38 miljoner muslimer, vilket motsvarar drygt två procent av världens muslimer.

Hälften av de 4,6 miljoner muslimer som bor i Amerika lever i USA, och motsvarar där 0,8 procent av befolkningen”.

Skrämmande siffror vilket borde få fler att vakna upp och inse att muslimerna är på god väg att uppnå sitt mål.

Det finns fler muslimer i Tyskland än i Libanon, i vårt eget lilla land har muslimerna från 50 talet ökat från drygt 500 till över 500 000 tusen enligt deras egna beräkningar.

Ta USA som exempel, muslimerna utgör 0.8 procent av befolkningen, i sverige är motsvarande siffra cirka 5 procent av befolkningen.

2004 skedde ett genombrott i Malmö, det vanligaste pojknamnen på nyfödda var Mohammed (med olika stavningar) även idag är Mohammed ett av det vanligaste namnet på nyfödda pojkar i Malmö.

I Malmö utgör muslimerna 20 procent av befolkningen och dom ökar från år till år.. Om våra politiker fortsätter släpa in muslimer som skall bli röstboskap så är det inte långt kvar till dom tagit över hela landet.

Muhammed Kadaffi sa för några år sedan följande: ”vi muslimer kommer på sikt att ta över världen p.g.a våra kvinnors höga barnafödande” hjälper inte det tar vi svärdet till hjälp för att uppnå våra mål.

Socialdemokrater och vänsterpartister har gemensamt med muslimerna ett mål och vad det målet är känner ni förhoppningsvis till.

Skall denna dystra utveckling stoppas så finns det bara ett alternativ rösta på Sverigedemokraterna annars för ni alla snart knäböja och vända er mot mecka.

”Fredens religion” har kommit för att ta över det som svenskar genom 100 tals år byggt upp.

Sydsvenskan det vanligaste namnet på nyfödda i Malmö är Muhammed

Metro Mohammed vanligaste pojknamnet i Malmö

Sydsvenskan visar vilka invandrarnamn som är vanligast

Var fjärde människa muslim

Annonser

3 Responses to Var fjärde människa i världen är muslim

  1. Blodsven skriver:

    Det mest obegripliga är att västvärldens politiker tydligen inte begriper vad som håller på att hända…

  2. Daniel skriver:

    vadå då? de är människor som alla andra! inte deras fel att de lever i en hälsosam miljö där man fortfarande värnar om naturliga uppdelningar!! inte deras fel att vi föder max 1 barn och sedan skiljer oss,o barnen slutar i nåt slags missbruk etc.Vi kommer försvinna men pga vår livstil inte pga muslimerna

  3. Jo skriver:

    Är det någon mer än mig som kom på sig själv med att tänka på råttor??

%d bloggare gillar detta: