(S)ahlin (S)tödjer Bod(S)tröms bedrägerier


Förre justitieministern Thomas Bodström (S) har kvittat ut sig från riksdagen för att samtidigt tjäna mycket pengar som advokat.

”Under senare tid har Thomas Bodström – ordförande i riksdagens justitieutskott – i olika medier sagt att riksdagsuppdraget går i första hand, att han visserligen haft en del frånvaro men att den inte främst gällt rättegångar utan att han ”gjort olika partiarbeten”.

Men i kvällens Kalla Fakta i TV 4 redovisas en jämförelse mellan Bodströms närvaro i riksdagen och de advokatnotor han lämnat in till olika domstolar runt om i landet.

Under våren 2009 har Bodström kvittat ut sig från 19 av 36 voteringsomgångar i riksdagen. Vid tio av de 19 gångerna hade han uppdrag som advokat, där han tjänade tiotusentals kronor vid sidan av inkomsterna från riksdagen.

Under våren hade alltså Bodström 53 procents voteringsfrånvaro, vilket lägger honom i tio i topp av alla riksdagens 349 ledamöter och i princip är det bara partiledare, gruppledare och språkrör som har större frånvaro, enligt Kalla Fakta.

Dessutom går frånvaron emot partiets regelverk. Där står att ”Kvittning tillämpas med stor restriktivitet. Godtagbara skäl för kvittning är politisk medverkan vid utåtriktade arrangemang som bedöms vara politiskt viktigare för partiet än närvaron i riksdagen”, enligt Kalla Fakta.

Bodström uppger också att han tvärtom varit mera aktiv än genomsnittsledamoten i fråga om interpellationsdebatter, skriftliga frågor och utskottsnärvaro”.

Socialdemokraterna visar gång på gång att dom tillhör sveriges absoluta toppskick när det handlar om hyckleri på hög nivå.

Thomas Bodström struntar högaktingsfullt i att medverka vid voteringar i Riksdagen och åker istället iväg på olika uppdrag som advokat men plockar ut full lön trots sin frånvaro i riksdagen.

Som om det inte vore nog så står Mona Sahlin rakryggad i TV och säger att hon inte har något emot detta bedrägliga beteende fast det går emot partiets eget regelverk.

Mona påpekade nyligen följande ”vi socialdemokrater” finns till för svenska folket.

Nej Mona socialdemokraterna förser sig själva med fördelar, men spottar andra i ansiktet om dom skulle göra samma sak. Jag blir mer och mer hatiskt mot dig och ditt odemokratiska parti som är dom största hycklare jag någonsin upplevt.

Själv så trampar du i klaveret titt som tätt, sedan tar du med dig famlijen på en längre semester till Mauritius med livakter och allt annat som hör till och låter oss skattebetalare stå för fiolerna.

Finns det någon svensk partiledare som siktar mot statsministerposten som gjort fler ”misstag” som du själv kallar dina ohederliga handlingar.

Thomas Bodström tog även betalt för tidspill (som advokat) runt 5000 kronor när han samtidigt fick full lön av riksdagen.

Dessa två hycklande socialdemokrater har siktet inställt på både Statsminsterposten och Justitieministerposten efter valet 2010.

Är svenska folket så extremt dumma så dom ger er denna chans då måste något slagit slint i deras mindre begåvade hjärnor.

För mig och många andra så är socialdemokrater överlag bland det värsta man kan tänka sig.

Trots att jag är ateist så lovar jag att be på mina bara knä att ni aldrig någonsin skall återfå makten som ni så hett eftertraktar.

Ni har redan förstört vårt land och fyllt det med människor som nu lever på bidrag år ut och år in. Du lovar pengar till förorterna och tillägger att du skall göra för invandrarna som kommer hit.

Men svenskarna då? skall du fortsätta bespotta oss som betalar din och andra hycklande socialdemokraters löner även i fortsättningen?

Både du och Thomas Bodström borde söka asyl i Irak eller Iran, där passar ni bäst så långt bort från makten som ni kan komma.

Thomas Bodström (S) har kvittat ut sig från riksdagen för att samtidigt tjäna mycket pengar som advokat

Thomas Bodström har rekordhög frånvaro i riksdagen men får betalt ändå

Riksdagsarbetet är det jag prioriterar högst säger Thomas Bodström

Annonser

5 Responses to (S)ahlin (S)tödjer Bod(S)tröms bedrägerier

 1. Blodsven skriver:

  Dessa ”folkets kämpar” skulle göra Al Capone & co gröna av avund, för att dom lyckats nästlat sig in i maktens boning! Så jävla listiga som sossesvinen är har maffian aldrig varit i närheten av…

 2. mrperfect72 skriver:

  Eftersom du inte laengre vill roesta paa dessa klavertrampare.

  Ett alternativ till politikeradel:
  http://aktivdemokrati.se

  MVH
  MrPerfect72

 3. annullera skriver:

  Jag skäms verkligen över att vara en gammal Socialdemokrat. Hade jag vetat vad jag idag vet så hade jag aldrig röstat på detta hycklande och ODEMOKRATISKA parti som håller på att skänka bort vårt land. Alla ser ju hur vårt samhälle har utvecklats under deras tid vid makten. Det är inte moderaterna som ställt till de allra värsta som många tycks tro, men tyvärr så gör de heller ingen större sak över att förändra det som sossarna gjort fel. Det är också tyvärr så att många förstagångs-väljare idag kommer att rösta på Socialdemokraterna eftersom detta hycklande parti går ut och lovar guld som de sedan enbart kommer att skänka alla invandrare som de tagit hit. Övriga här i landet kommer som vanligt inte att få ta del av den kakan, men vi kommer att få den äran av att vara med och betala med höjda skatter och dylikt.

 4. World Traveller skriver:

  Efter de senaste aarens haendelser med braender, stenkastning, gruppvaaldtaekter och annat saa maaste de svenskar som inte roestar paa Sverigedemokraterna naesta aar antingen gaa paa valium eller ha en IQ som en badboll.

 5. Nisse skriver:

  Bra inlägg, tack spikharry, mera…

%d bloggare gillar detta: