”Svenskarna” är hemma och folket jublar?


Efter en hel dags flygning från Islamabad via Köpenhamn landade Mehdi Ghezali, Safia Benaouda och Munir Awad tillsammans med det lilla sovande barnet på Arlanda. När de klockan 22 klev ner på svensk mark togs de emot av civilklädda poliser och fördes raskt ut bakvägen till en väntande silverfärgad bil.

”Jag är sjuk, var det enda som Munir Awad hann säga till SvD. Mehdi Ghezali såg mycket medtagen ut.

I Köpenhamn förhindrade dansk polis medier att ta kontakt med sällskapet innan avfärden. Nu är sex veckor i pakistanskt förvar är över.

Men det var inte bara ett frisläppande. Källor inom det pakistanska inrikesministeriet uppger för SvD att den tidigare Guantanamofången Mehdi Ghezali och de andra svenskarna deporterades och inte hade något annat val än att åka.

Enligt en källa inom den inflytelserika pakistanska militära underrättelsetjänsten ISI var Ghezali och gruppen en het potatis som man ”ville bli av med”, efter att ha förhört honom. Problemen blir för stora när någon från Europa eller USA sitter fängslad.

Enligt samma källa har svenska myndigheter legat på hårt om Safia Benaouda och barnet – men inte om Ghezali och Awad.

Enligt UD finns alltså inga misstankar kvar mot svenskarna. Det inte finns någon svensk förundersökning mot dem.

Men enligt källor med insyn i kontakterna mellan Sverige och Pakistan kvarstår de pakistanska misstankar mot svenskarna.

Pakistan har helt enkelt andra personer i fångenskap som de har större intresse av, säger SvD:s källa.

Att de tre vuxna släppts innebär alltså inte att Pakistan ser dem som oskyldiga.

Misstankarna mot ”svenskarna” kvarstår. Klart dom gör, inte åker tre vuxna muslimer ner till Pakistan för att sola och njuta!!

Safia Benaouda och Munir Awads omdömen verkar vara lika usla som sveriges invandringspolitik. Att släpa med sig ett litet barn till pakistan
visar att dom är dummare än tåget.

Vi kommer med all säkerhet att få höra mer av dessa ”svenskar” i framtiden, islamister ger sig aldrig innan deras mål är uppnått.

Mamman till Safia Benaouda, Helena Benaouda betalade flygbiljetter hem för barnet och dottern. Vem betalade för dom andra två?

Tog Mona Sahlin pengar ur egen ficka eller var det kanske rent av socialdemokratiska partiet som gemensamt betalade Mehdi Ghezali och Munir Awads hemresa?

Röstboskap är av yttersta vikt för sossarna, deras chans att vinna valet 2010 hänger på hur många islamister dom hinner värva.

Lyckan är fullständig äntligen kom alla ”svenskarna hem igen. Mehdi Ghezali sa själv att han var trött den stackarn, oj vad jag lider med honom…..

Ett besök hos ”Kungälvsterroristen” (Mirsad Bektasevic) kanske kan pigga upp den stackarn, dom verkar ha mycket gemensamt dessa två islamister.

Tragiskt att svenska politiker gemensamt sett till att vårt land blivit en språngbräda för både islamister och grova brottslingar.

Frågan kvarstår dock: varför hade ”Svenskarna” som media helst kallar dom med sig en massa pengar och turkiska pass knivar etc etc?

Foton på detta finns i medföljande länkar.

Pakistan utvisade gripna svenskarna

Säpo Vill de tala med oss så
talar vi gärna med dem

Helena Benaouda Det är jag som har betalat flygbiljetterna

Helena Benaoudas blog

Turkiska pass knivar och en massa pengar foto finns här

Säpo: ”Vi ville ha ett
första samtal med dem”

Peter Althin har talat med sin ”svenske” klient

Annonser

16 Responses to ”Svenskarna” är hemma och folket jublar?

 1. allemand skriver:

  Nu skulle PK pressen ligga på sociala myndigheter och kolla att de verkligen gör sitt jobb och ifrågasätter pepparkvarnens lämplighet som Mor.

 2. spikharry skriver:

  Mona Sahlin kan säkert ta om det lilla muslimska barnet.

  Om en svensk kvinna gjort samma sak som Safia Benaouda d.v.s utsätta sitt barn för fara då hade svenska myndigheter redan tagit hand om barnet. Nu vågar dom inte då det handlar om deras nya älsklingar MUSLIMERNA..

 3. Johan L skriver:

  Låter som nån är lite sur över att det inte blev något av anklagelserna om ”terrorism” den här gången heller?

 4. spikharry skriver:

  Dom är fortfarande misstänkta enligt SvD:s källa. Vad är det du inte förstår av texten Johan?

  Hoppade du över det som inte passade dig eller har du lässvårigheter min vän?

 5. betongolle skriver:

  nej fy fan ! heda hoppats att detta jävla blattepack hade blivit kvar därnere. nu får vi fortsätta att betala ghesalis socialbidrag ett tag till

 6. allemand skriver:

  Johan L,

  Vadå sur? Vi är uppriktigt rädda för att mamman skall skada barnet genom sitt handlande. Du tycker förstås att de har visat ett rätt sätt att handha barn på.

  Har du frågat dina äldre vad Stalin gjorde med små barn? Nä, tänkte väl det, eller vad dina kompisar gjorde med Berlinmuren och familjer som splittrades.

  Om du inte kan se vad som är uppenbart så tycker jag att du skall kolla ditt bankkonto en gång till.

 7. World Traveller skriver:

  Vad har Sverige lovat Pakistan i utbyte? Att ta emot alla icke oenskvaerda talibaner och ge dom livstidsfoersoerjning i Sverige?

  • annullera skriver:

   Detta är säkert inte helt omöjligt! Vi kan ta emot dem allihop och sedan när de fått PUT så har de blivit förvandlade till Svenskar och blir omdöpta till Kalle när de gjort sig skyldiga till Terrorbrott och andra grovt kriminella brott. Svenskarna kommer sedan att få ett allt sämre rykte i omvärlden pga att dessa importerade våldsbenägna varelser i dagspress och övrig media blir kallade för svenskar.

 8. annullera skriver:

  SVENSKA ARABER HUR LÅTER DET?
  SVENSKA SOMALIER?
  SVENSKA KINESER!
  SVENSKA JAPANER!
  SVENSKA AFRIKANER!
  OSV

  RÄTT SVENSKA MÅSTE VÄL ÄNDÅ VARA ARABER MED SVENSKT MEDBORGARSKAP!
  OSV!

 9. Haringenmail skriver:

  Medhi Ghezali måste nog vara den mest misslyckade terrorist som skapats, han har misslyckats två gånger…och båda gångerna har han åkt fast och sedan flygits hit igen och förmodligen även nu på skattebetalarnas bekostnad.

  Vi borde kunna kräva att han ska göra något vettigt för pengarna, typ slicka rent öresundbron, rensa alla vägar på roadkills förhand, rensa knarkarkvarter på silar utan handskar mm.
  Han kan börjar med öresundsbron på måndag.

 10. […] ”Svenskarna” är hemma och folket jublar?, SpikHarry […]

 11. Helsvensk skriver:

  Nu sägs det att ytterligare några araber med svenskt medborgarskap är fängslade i Pakistan! Tror det börjar bli läge för att rannsaka om inte ett medborgarskap skall ses som en förmån. Och missköter man sig så blir man av med förmånerna!

  Inte skall väll vi behöva dels att bekosta ”hemresa” för dessa så kallade ”svenskar” och sedan dessutom få dem att leva på bidrag när dom väl är tillbaka här.

  Låt dom stanna kvar och ruttna i fängelset i Pakistan. Någonstans måste vi kunna slå näven i bordet och säga nu räcker det!!!!

 12. […] ”Svenskarna” är hemma och folket jublar?, SpikHarry […]

 13. […] ”Svenskarna” är hemma och folket jublar? […]

 14. […] ”Svenskarna” är hemma och folket jublar?, SpikHarry […]

%d bloggare gillar detta: