Fem bilar totalförstördes och 50 skadades i Bergsjön


Fem bilar totalförstördes och ytterligare cirka 50 bilar skadades vid en häftig bilbrand på Keplers gata i Bergsjön natten till söndagen.

”Larmet om branden kom vid halv tre tiden natten till söndagen. Branden startade i ett fristående garage på Keplers gata i Bergsjön och medförde en kraftig rökutveckling.

Fem bilar som stod parkerade i garaget blev helt utbrända och ytterligare ett femtital bilar fick brand- och rökskador.

Totalt var räddningstjänst från tre stationer iblandade i släckningsarbetet som var klart vid 05.30 på morgonen.

Garaget är nu avspärrat i väntan på att polisen skall genomföra en teknisk undersökning. Det kommer att ske under förmiddagen.

De senaste månaderna har många bilbränder inträffat i och runt Göteborg. Mot den bakgrunden lutar det åt att även nattens brand, eller bränder, är det, uppger inre befälet vid polisen i Kortedala på söndagsmorgonen,

Polisen har inte fått några tips från människor som sett något intressant i området kring det fristående garaget”.

Över 300 bilar har förstörts dom senaste månaderna i Göteborgs berikande förorter. För ett tag sedan skre vi i bloggen att det med stor sannolikhet blir dyrare att försäkra bilar framöver.

Detta bekräftade Göteborgsposten i förra veckan då flera försäkringsbolag nu påstod att dom måste höja beloppen p.g.a alla bilbränder.

Som vanligt så blir det skötsamma svenska skattebetalare som återigen blir betalningsansvariga för all skit som invandrare ställer till med.

Det är otroligt att svenska strutspolitiker medvetet låter landet förfalla. Helvetet kommer givetvis att fortsätta om inte SD blir ett riksdagsparti 2010.

Jag säger inte att SD är lösningen på allt, men någon måste våga säga ifrån och dessutom instifta nya lagar som gör att kriminella invandrare får sina svenska medborgarskap upphävda vid återupprepade brott.

Samhällstjänst eller 1 månads fängelse skrämmer inte dessa ligister, men ett besked om att ”Du är utvisad på livstid” och ditt medborgarskap är upphävt kommer att göra susen.

Sluta dalta med dräggen sätt hårt mot hårt det är det enda språk dom förstår förutom arabiska.

Fem bilar totalförstördes och ytterligare cirka 50 bilar skadades i Bergsjön förorternas mecka

Ny brand i garage i Göteborg

6 Responses to Fem bilar totalförstördes och 50 skadades i Bergsjön

 1. annullera skriver:

  Återigen! Jag förstår inte denna tystnad och frånvaro som lyser från våra styrande- och övriga Riksdagspartier. Jag undrar om de förstår själva, att det faktiskt är tack vare deras egen oansvariga invandringspolitik som det ser ut som det gör idag. Förstår de styrande att de har tagit på sig mer än vad landet- och folket mäktar med? De säger att Sverige är ett rikt land! Till Sverige är alla välkomna, fanatiska Islamister, terrorister, mördare, grovt kriminella, våldtäktsmän osv. Här görs ingen urskiljning på vad det är för folk vi tar emot, om de har asylstatus eller ej! Helst skulle Socialdemokraterna tillsammans med den övriga rödgröna sörjan vilja öppna gränserna helt för en fri invandring, måtte högre makter sätta stopp för att dessa aldrig kommer till makten. Man kan ju se vad utvecklingen av socialdemokraternas politik har fört med sig, det är de som bäddat för denna samhällsutveckling. Har inte våra styrande och folkvalda ett ansvar mot landets folk och skattebetalare kan man undra? Har de inget ansvar mot våra egna gamla och sjuka, mot våra ungdomar och barn, de utslagna i samhället, de arbetslösa osv. Är det inte dags för en förändring, en förändring som för vårt land i rätt riktning både för oss själva och för många av dem vi tagit emot. Denna fruktansvärt oansvariga invandringspolitik som förs idag måste få ett slut.

  Jag har skrivit det förut och jag skriver det igen!
  Våra styrande- och folkvalda samt alla övriga Riksdagspartier har valt en politisk karriär främst för att se till sina egna intressen. Feta löner, pensioner som andra bara kan drömma om, feta förmåner och ersättningar som de har rätt till oavsett om de har skött sina uppdrag eller inte. Sverige behöver ett nytänkande, nya friska vindar, nya Riksdagspartier med ett sunt tänkande som gynnar Sverige och folket i första hand, nya friska vindar som bevarar och värnar om DEMOKRATIN och vår FRIHET.

 2. Blodsven skriver:

  Håller med om vartenda ord där annulera! Samt att hot om livstidsutvisning funkar, förutsatt om pajaserna verkställer sina egna beslut. Detta helvetet kan väl inte ens en jävla multikultimupp vara stolt över…

  • annullera skriver:

   Sv: Nej det kan väl inte vara möjligt att det finns någon som kan vara stolt över vårt lands samhällsutveckling. Tyvärr verkar det som att våra Riksdagspartier överlag tycks höja sig själva till skyarna och tro att de är svaret på inte bara Sveriges Räddning utan Världens.
   Att de varit med och bidragit till vårt lands KAOS är för dem främmande eftersom det alla håller sig med en strutsmentalitet som inte går av för hackor. Ansvaret för deras misslyckade politik läggs sedan över på samhällsmedborgarna att reda ut medan de själva går under jorden och prioriterar annat som för dem är viktigare. De behöver ju inte själva leva i den förödelse och KAOS som de har skapat åt andra.

 3. Ullis Cederberg skriver:

  Det finns ETT ENDA ord som dom lyssnar på: Fler röster på Sverigedemokraterna.

  Dessvärre står vi inför ett välskäl:
  Vad vi än gör kommer vi bli stora förlorare.
  Det viktigaste är inte vad vi gör nu, utan hur stora kostnader/problem/elände vi får under de närmsta 100 åren totalt.

  Genom miljoner, miljoner i bilbränder, misshandel, skolbränder, upplogg, reclaim-det ena eller det andra innebär bara att SD växer lavinartat. Resultatet blir en lösning på sikt, med SD 51%
  behöver vi ingen förhandling längre. UT med dom som bråkar eller inte har jobb. Resten skall vi försvenska, riv moskeerna.

 4. annullera skriver:

  Jag tror att många av dagens Riksdagspartiers politiker kommer att söka sig över till SD när de ser att SD får folkets förtroende. Det är många av dagens politiker som redan idag har liknande åsikter som vad SD har, enda skillnaden är att de inte VÅGAR stå upp för dem pga av RÄDSLA över att bli utkastade från sina poster och bli stämplade som rasister. Detta är för övrigt ett fördolt HOT mot de övriga etablissemanget som inte stöder den rödgröna sörjan och alliansen, men som jag tror kommer att slå tillbaka på de gamla förlegade och ODEMOKRATISKA partier som idag slåss om makten.

 5. Jocke skriver:

  Ullis,

  Det handlar inte om jobb eller inte. Det handlar bara om islam.

%d bloggare gillar detta: