Våldet eskalerar i invandrartäta områden


En man och en kvinna i 20-årsåldern sköts i huvudet i Malmö i natt. De fick livshotande skador och vårdas på sjukhus.

”Mannen hittades på Ramels väg vid 00.30-tiden. Enligt de första uppgifterna misstänkte polisen att han knivskurits. Sedan upptäckte man att han var skottskadad och skjuten i huvudet.

Kort därefter hittades kvinnan i en bil vid Västra Skrävlinge kyrka, inte långt därifrån.

Även hon var skjuten i huvudet, säger Lars Lindvall, länsvakthavande vid Skånepolisen. Strax efter klockan åtta var ännu ingen gripen misstänkt för skotten.

Vi håller på att gå igenom förhör som har hållits i natt och i morse. Spår som tekniker har säkrat kollas också, säger Calle Persson vid Skånepolisens ledningscentral.

Båda offren ska ha suttit i bilen där kvinnan hittades skjuten.

Vi utgår från att de kände varandra eftersom de färdades i samma bil, säger Persson.

Bilen är beslagtagen och även den ska genomgå teknisk undersökning. Det är enligt Calle Persson ännu oklart vilken sorts vapen som användes.

Men han är känd av oss sedan tidigare. Kvinnan är inte känd av oss i brottssammanhang. Vi tittar med inre spaning på framför allt mannens bakgrund. Och så ska vi hålla förhör med anhöriga och vänner för att söka ledtrådar till ett eventuellt motiv, säger han”.

Det är fruktansvärt med alla skottlossningar mord och gängbråk som uppstår framförallt i invandrartäta områden.

Är det inte på tiden att ni som styr landet lyssnar på peprsoner som förstår att städer som bl.a Malmö inte klarar av fler invandrare.

Aje Carlbom sa till Dn i början på juni år följande:

”Om vi inte stoppar invandringen till Malmö har vi bara sett början”

Varför lyssnar svenska politiker inte på andra som har stor kännedom och vet hur vi eventuellt skall få stopp på helvetet som händer i invandrar täta områden?

Att göra som strutsen löser inga problem..

Två skjutna i huvudet i Malmö

Mannen påträffades på Ramels väg i Rosengård

(Uppdaterad 09:00) En man och en kvinna har skjutits på Ramels väg i Rosengård. De ska ha skjutits i sina huvuden

Aje Carlbom Om vi inte stoppar invandringen till Malmö har vi bara sett början

Annonser

11 Responses to Våldet eskalerar i invandrartäta områden

 1. LDD skriver:

  Korrekt!

 2. roosengård skriver:

  allt detta som händer i rosengård är av svenskar.bara så ni vet

 3. Olbap skriver:

  Mångkultur, mångkultur, mångkultur…

 4. Mack skriver:

  Tyvärr så sprider sig våldet även till andra delar av städerna så vanliga svenskar blir våldtagna och misshandlade.

 5. Axel skriver:

  I alla större städer i Sverige (och nästan hela världen) är brottsligheten störst i centrum, inte dessa invandrartäta områden och Malmö är inget undantag. De oroligheter som har präglat Rosengård de senaste månaderna handlar framförallt om skadegörelse. Att ta ett brott som mord och påstå därmed att våldet eskalerar i invandrartäta områden är ren och skär lögn.

  Men vad ska man förvänta sig? Ni blev ju inte rassar genom att vara intellektuellt begåvade. Fråga valfri jurist, läkare, forskare eller professor i landet om han/hon håller med er.

  • spikharry skriver:

   En Vänster-terrorist har sagt sitt.

   Du bor mitt i smeten i Kristianstad och borde självklart känna till att invandrarslödder tar sig ner till centrum och rånar svenskar på löpande band. Just därför är dom centrala delarna av vissa städer ett mecka för dräggen du håller om ryggen.

   Förstår att du frågar ”läkare” om brottslighet, visar tydligt att du tillhör dom röda som enligt en tidigare rapport tillhör dom mindre begåvade.

   Hoppas du får en härlig söndag med din lilla spann och spade 🙂

   PS tror dom flesta läsare är väl medvetna om att din stad har stora problem med invandrar-brottslighet.

   • Ladycobra skriver:

    Hej!

    Tack för din kommentar som jag tycker var jättebra, jag hoppas du går in och läser min blogg under Politik i Expressen, under rubriken ”Journalister mörklägger sanningen” Har många inlägg och fakta, samt artiklar som är mycket intressanta där.

    Har också skrivit till Politiker enligt nedan.
    Statsskulden och besparingar
    Statsskulden är för närvarande 1.050 miljarder kronor. Enligt de beräkningar riksgälden håller sig till kommer skuldbördan att växa till 1.350 miljarder år 2012 Räntekostnaderna beräknas då till 40,5 miljarder.

    Det är ett svårt val regeringen har. Den kan fortsätta att lånefinansiera välfärdsåtagandena och riskera att sätta staten i svåra bekymmer med betalningen när lånen fördyras.. Eller så börja skära i välfärdssystemen.. Det blir dock inte billigare att betala lånen för det..

    Jag anser att man redan skurit ned på välfärden i Sverige, med en sjukvård som är sämre än i övriga industriländer, med långa vårdköer och patienter får ligga i korridorerna om de över huvudtaget får plats .och pensionerna har sänkts (en liten höjning som var minimal denna gång) .

    Åldringsvården försämras så det liknar mera förvaring än vård..de boende som är dementa drogas ned med psykmediciner för att inte vara för mycket till besvär för de anställda..istället för att få social gemenskap och aktiveras.

    Det dras in på lärare, skolor läggs ned..Barnen är ju vår framtid,,och skulle istället för försämra skolor, förbättra dem..mindre klasser och fler lärare..

    Subventioner på Mediciner dras in på vissa läkemedel och även tandvårdssubventionerna är ju låga så folk har knappt råd att gå till tandläkaren.. medan man kommer med förslag att illegala papperslösa flyktingar skall få gratis sjukvård och tandvård.. vad ger detta för signaler..?

    Detta inlägg har jag också under Ekonomi i Expressen bloggen.Rubriken är Statsskulden och besparingar.

    Hoppas på kommentar.
    Vänliga hälsningar
    Ladycobra/Expressen blogg.

    Ja det är mycket som har blivit sämre i Sveriges s.k. välfärd..

    Tycker också att det verkar som de styrande tycker att vi inte behöver ett militärt försvar i Sverige..men vi är ju invaggade med en 200 årig fred så kanske man tror att vi aldrig kommer att bli drabbade av krig eller Terroristangrepp, det drabbar väl andra men inte Sverige, kanske man tänker, eftersom man skrotat försvaret nästan helt.

    Finns mycket jag skulle vilja skriva men det får räcka med detta och istället ställer jag mig frågan,, vad skall vi spara in på efter alla gjorda besparingar???

    Kanske dra in på något bistånd till något av de korrupta länder vi sänder massor av pengar till..eller minska på mängden acylsökanden som får acyl och som kostar enorma summor, tills vi fått ordning på ekonomin. Men det törs man väl inte ens föreslå, för då blir man väl kallad för rasist, trots att man är bara realist.

    Folk vågar ju knappt yttra sig angående rådande flyktingpolitik, för att de är rädda att bli stämplade som rasister eller främlingsfientliga…vad är det för demokrati när yttrandefriheten inskränks?

 6. annullera skriver:

  Om vi hade haft lyckan att haft politiker med med sunt förnuft samt mod att agera och se till landets och folkets bästa, men tyvärr har våra styrande i detta land varken sunt förnuft eller mod och har valt en politisk karriär främst för att se till sina egna intressen. De skiter fullkomligt i både vårt lands utveckling och dess folk. Själv har jag tappat allt förtroende för våra Riksdagspartier. De tar inget ansvar för våra gamla och sjuka, de tar inget ansvar för våra unga och barn i samhället. Det är en urusel skola, fritis och dagis har utvecklats till att ha blivit förvaringsplatser, sjukvården är under all kritik, vård och omsorg likaså, arbetslösheten och bostadsbristen ökar, men trots det skall vi ta emot än fler bidragstagare från Mellanöstern och Somalia. Jag har i alla fall fått nog av denna sjuka och oansvariga politik och jag hoppas fler och fler kommer att vakna upp fram till valet år 2010.

  SD det enda DEMOKRATISKA partiet kommer att få min röst år 2010. Alla borde ge dem en chans att visa vad de går för. Att våra Riksdagspartier inte vågar ta debatten med dem visar på en stor SVAGHET och RÄDSLA! Sedan kan NI alla fråga ER VARFÖR!

  • Inger Nyberg skriver:

   Hejsan!

   Jag måste tacka dig för detta inlägg du gjort.Tycker precis som du. Jag har en blogg i Expressen under Politik som heter ”Journalister mörklägger sanningen”
   som jag hoppas du läser hela bloggen och inte slutar läsa efter några inlägg,, finns mycket intressanta fakta och statistik där..Skriver under signaturen Ladycobra och har en egen profil där.

   Tacksam för svar!
   Vi har nog många gemensamma åsikter.
   Vänliga hälsningar
   Ladycobra/Expressen blogg.

 7. Ladycobra skriver:

  Hejsan!

  Jag måste tacka dig för detta inlägg du gjort.Tycker precis som du. Jag har en blogg i Expressen under Politik som heter ”Journalister mörklägger sanningen”
  som jag hoppas du läser hela bloggen och inte slutar läsa efter några inlägg,, finns mycket intressanta fakta och statistik där..Skriver under signaturen Ladycobra och har en egen profil där.

  Tacksam för svar!
  Vi har nog många gemensamma åsikter.
  Vänliga hälsningar
  Ladycobra/Expressen blogg.

%d bloggare gillar detta: