Iranier häktad för serievåldtäkter i Norge


”Mannen misstänks enligt polisen ha begått överfallsvåldtäkter mot tre kvinnor i Oslo.
Svensken greps natten till i måndags. De våldtäkter han misstänks för begicks mellan juli och september i år.
Han häktades i onsdags.

Beslutet att frihetsberöva honom gäller i fyra veckor.
Oslopolisen säger att detta är sjunde gången sedan 2007 som man griper en person misstänkt för serieöverfall”.

Har plöjt igenom 8 svenska tidningar bl.a A-blaskan och SvD, alla påpekar att en ”Svensk” är gripen misstänkt för våldtäkterna i Oslo. Nu är det iofs vida känt att alla tidningar mer än gärna tillskriver svenskar hemska brott utförda av invandrare.

Sökte via Norsk media och fick omdelbart reda på sanningen. Svensken är en 30 årig ”Iranier” som är känd av polisen i sverige då han tidigare är dömd för bl.a 3 våldtäkter och flera fall av misshandel i vårt mångkulturella land.

Efter sitt straff i sverige drog han iväg till norge och fortsatte våldta kvinnor på löpande band. Om denna ”kulturberikare” istället blivit utvisad efter avtjänat straff i sverige då hade tre norska kvinnor inte fått sina liv förstörda.

Det måste till en lagändring som gör att ”Svenskt medborgarskap” skall upphöra omgående när grova brott som våldtäkt mord etc etc utförs av dessa groteska kräk.

Vi måste skydda svenska kvinnor mot kräk som denna iraniern, enda sättet är att frånta honom hans svenska medborgarskapet på livstid.

Ytterligare en man i norge dömdes till 15 års fängelse för åtta grova våldtäkter vilka genomfördes under åren 1998-2007 av en Egyptier som fått asyl i norge då han påstod sig vara homosexuell vilken nu visade sig vara en stor fet lögn enbart för att få stanna i vårt grannland.

Flera av våldtäkterna av Egyptiern var väldigt grova och våldsamma. Norsk polis menar att dessa våldtäkter är dom hemskaste i modern norsk tid.

Alla överfalls våldtäkter i Oslo dom senaste åren är invandrar-relaterade till 100 procent.

Finns det något som inte tycker att dessa våldtäktsmän skall utvisas på livstid efter avtjänat straff?

SvD Svensk gripen för våldtäkter i Oslo

Afton-blaskan Svensk gripen för våldtäkter i Oslo

VG.no Svensk medborgare med Iranskt ursprung gripen för serievåldtäkter

Homosexuell Egyptier dömd till 15 års fängelse för åtta våldtäkter

3 Responses to Iranier häktad för serievåldtäkter i Norge

 1. Marie skriver:

  Svensk?????????

  Blir alla svenskar så fort dom satt sina grisfötter här i landet??

  Invandrare som begår brott kallas svenskar, medans invandrare som en gång om året gör något bra? kallas för Iranier Irakier m.m.m. i media snacka om hyckleri.

 2. annullera skriver:

  Ja svenskarna får ett allt sämre rykte pga alla kriminella och våldsbenägna invandrare, men har de väl fått PUT så är de svenskar enligt våra Riksdagspartier och media. En Dansk, Norsk, Finsk medborgare förblir alltid att vara Dansk, Norsk och Finsk med svenskt medborgarskap, men så fort det handlar om ARABER och SOMALIER så skall dessa kallas för Svenskar. Man kan undra VARFÖR? Själv tror jag att de är stolta över sitt ursprung och har nog inget större behov utav att bli kallade för svensk. Detta är ett fenomen som våra självgoda styrande politiker och media hittat på, de anser tydligen Sverige vara ett så fantastiskt land att alla som kommer hit växer en hel meter över att få bli kallade för svenskar. Det är rent löjeväckande, varför skulle en ARAB vara stolt över att bli kallad för Svensk när han ser ner på svenskarna och anser dem orena och smutsiga. Alla kvinnor, äldre, yngre och t.o.m små flickebarn är svenne-horor enligt dem och alla män och pojkar kan man slå ner och råna för det är så dj….la kul eftersom de är så rädda och mesiga. Vadå stolta över att bli kallade för svensk, de ser ju ner på svenskarna. Jag blir näst intill spyfärdig när jag läser om alla drägg och våldsbenägna som Sverige tagit emot på senare år och som media envisas med att kalla för svenskar.

  Blir jag kines om jag bostätter mig i Kina, eller amerikanska om jag bosätter mig i Amerika, är jag inte fortfarande svensk?

 3. kjgk skriver:

  NTB, Norsk telegrambyrå som jag antar att TT samarbetar med var tydliga med att han var iranier men det passar inte TT att delge oss ocensurerade nyheter. Tänk på hur statens informationsstyrelse gav råd under kriget.

%d bloggare gillar detta: