Kommer Islam att ta över Europa?”En affisch från ett schweiziskt högerextremt parti förtrycker muslimer och hotar den allmänna friden, anser landets kommission mot rasism. Den har nu förbjudits i flera städer”.

”Mot en bakgrund av den schweiziska flaggan syns en kvinna iklädd burka och flera minareter som liknar raketer. Bilden är signerad Schweiziska folkpartiet och är en del i en kampanj för ett förbud mot minareter.

Men om kommissionen mot rasism får bestämma kommer affischen inte att sättas upp, eftersom den ”underblåser fördomar, är alldeles för förenklad och presenterar islam på en ofördelaktigt sätt”.

Mer än 310 000 av de totalt 7,5 miljoner schweizarna är muslimer, vilket gör islam till landets näst största religion.”

”En affisch förtrycker muslimer och hotar den allmänna friden”

Allt som inte passar muslimer kan hota den allmänna friden. När någon kritiserar Islam så kommer rasistkortet från vänstern och hoten från muslimer som ett brev på posten.

Bakgrunden till denna affisch är att fler och fler kvinnor blivit självmordsbombare genom åren och därför vill partiet påvisa faran med Islam/muslimer.

Aduktsson TV8 hade nyligen en liten debatt om islam, han ställde frågan till en expert om islam: ”kommer denna religion att ta över Europa”? svaret kom lika snabbt som en blixt från klar himmel JA..

Varför är det okey att disktura allt mellan himmel jord, men så fort det handlar om islam då kommer hot och påtryckingar som tvingar kritikerna att backa annars skall något hemskt hända.

Personligen så är jag väldigt glad att det finns människor som Geert Wilders och Kent Ekeroth som gör allt som står i deras makt för att stoppa denna ”fredens religion”

Islamfientlig affisch förbjuds

De övertygas om att de kommer till paradiset om de dödar fiender till islam

SvD fler kvinnliga självmordsbombare som är redo att spränga sig själva i luften

Annonser

One Response to Kommer Islam att ta över Europa?

  1. Teddy Möller skriver:

    En kul grej vore ju om man samlade ihop alla ”räddade” självmordsbombare och sprängde dom i luften på nyårsafton…som lite trevlig underhållning.

%d bloggare gillar detta: