Birgitta svårt misshandlad av invandrare


Birgitta

Birgitta blev brutalt nedslagen av män i 30–40-årsåldern av utländsk härkomst.

”Birgitta var bortbjuden på vin och mat hos bekanta i området i tisdags kväll. Hon säger själv att hon blev lite berusad men inte full. Vid halv nio skulle hon rasta sin gamla hund och samtidigt gå till Time och köpa glass.

 Hunden gick lös en bit bort eftersom jag inte såg någon. Plötsligt kom det två killar vid hälsocentralen.

Birgitta säger att det var män i 30–40-årsåldern av utländsk härkomst. De frågade om hon hade cigaretter men Birgitta sa att hon inte hade några.

Din jävla hora, sa den ena och så small det. Jag vet inte om jag sa något.

Birgitta föll till marken, männen muddrade henne på pengar och cigaretter. Hunden uppfattade att något hade hänt, Birgitta började ropa på hjälp och en av männen sparkade henne hårt på ett knä innan de försvann därifrån. Blodet rann och någon hade ringt ambulans.

Birgitta trodde att näsbenet var av men hon klarade sig med sår på näsan, svullet knä, blåmärke på läppen, ömma tänder, stort blåmärke på låret, ett litet skärsår i handen och blåmärken på båda armarna.”

Vi är många som lider med dig och ger dig stöd Birgitta. Förstår att du känner dig rädd och osäker när du råkat ut för två invandrade ligister som nästan slog ihjäl dig.

Hoppas verkligen du får stöd och hjälp så du vågar gå ut igen och leva ett normalt liv.

Du får göra som så många andra som tidigare röstat på invandrarpartiet (S) lämna dessa och rösta på SD som är det enda parti som vill hjälpa dig och andra som dagligen råkar illa ut av ”kulturberikare” som Mona Sahlin alltid ömmar för.

Pensionärer, barn, handikappade, etc etc ingen går säker när kulturberikare bestämt sig för att råna misshandla eller våldta.

Mest tragiskt är att svenska riksdagspolitiker sitter med armarna i kors och tror att allt löser sig om dom tiger.

Birgitta svårt misshandlad av invandrare

5 Responses to Birgitta svårt misshandlad av invandrare

 1. annullera skriver:

  Detta är upprörande så till den grad att jag finner inte ord för det. Vad gör sedan våra styrande och övriga Riksdagspartier för att skydda vanligt folk mot dessa missanpassade djävla drägg rent ut sagt. Synd att denna kvinnans hund inte gick i koppel och sedan försvarade sin matte. Jag blir så upprörd när jag tänker på hur mycket skit vårt land tagit emot och som vi skattebetalare föder och göder allt medan dessa missanpassade och ociviliserade idioter ger sig på och misshandlar, rånar och våldför sig på gamla som unga. Varför görs ingenting för att stoppa dessa varelser, jag kallar dem inte för människor för i mina ögon är de inget annat än missanpassade varelser som inte hör hemma i vårt land, de är ohyra som borde utrotas till varje pris.

 2. AnnaPanna skriver:

  Lågt, lägre än GlocalNet.

  En dag i framtiden kan dom djävlarna undra varför dom skickades tillbaka till Mellanöstern:

  ”vaa? fick man inte banka in skallen på åldringar, det har ju Imamen lärt oss sedan barnsben”.

 3. World Traveller skriver:

  Myndigheterna snackar om nolltolerans i trafiken. Hur f-n vore det om dom foerslog nolltolerans i vaald mot svenskar, baade barn och gamla?

 4. spikharry skriver:

  Jag håller med ”annullera” det är ohyra som vi alla måsta hjälpa varandra med att kasta ut från land.

  Får någon cancer gör man allt som står i ens makt för att bli botad. Samma sak borde gälla med muslimer/islam vi måste finna ett botmedel för att slippa dessa grottmänniskor och deras sjuka religion.

  Eller skall vi stillasittande titta på när dessa kräk bankar in skallarna på åldringar som AnnaPanna skrev?

 5. Skogman skriver:

  Undra om kärring är vänsterpartist? För i så fall är hon värd prygel!!!

%d bloggare gillar detta: