Bilbränder och stenkastningen fortsätter


Två bilar brann på en parkering i Jordbro under natten till torsdagen.

Flera SL-bussar blev utsatta för stenkastning i Nacka på onsdagskvällen.

”Enligt Stockholmspolisen var det när bussarna var på väg in i ett garage på Skarpövägen strax före klockan 20 på kvällen som skadegörelsen ägde rum. En av bussarna träffades och rutan gick sönder. Ingen ska ha skadats och ingen har gripits för stenkastningen.”

Ytterst tragiskt att bilbränder och stenkastningen mot bussar fortsätter. Moderternas förslag att föräldrarna själva skall bli betalningsansvariga är en utsökt idé.

Påpekas bör att detta förslag lades fram av SD redan 2002 men då tyckte ingen det vara bra.

Bra föröslag av SD är alltid dåliga. När andra partier sedan använder likartade förslag då hyllas dom i media.

Snacka om hyckleri på hög nivå. Just därför är det viktigt att väljarna röstar på originalet och inte på kopiorna.

Flera SL-bussar blev utsatta för stenkastning i Nacka på onsdagskvällen

Bilar brann i Jordbro

Annonser

One Response to Bilbränder och stenkastningen fortsätter

  1. annullera skriver:

    Jo jo! Det finns många förslag de övriga rent ut sagt stulit från SD, hur var det exempelvis med förslaget om att ställa hårda krav på att invandrare måste lära sig det svenska språket? När SD lade fram detta förslaget för flera år sedan förkastades det av de övriga partierna, men när folkpartiet långt senare stal detta förslag så helt plötsligt var det accepterat. Om jag inte minns fel så gick folkpartiet starkt framåt efter detta förslag, ett stulet sådant från ett parti som de övriga försöker smutskasta och utesluta så gott de går.

    SD får min röst år 2010. De övriga är hycklare, lögnare samt svenskfientliga. Hoppas gemene svensk får upp ögonen innan det är för sent och innan hela Sverige är nedbränt.

%d bloggare gillar detta: