Halalslaktade får i källaren vilken idiot


Issa Ibrahim
får i källaren på restaurangen 

Levande får i pizzerians källare. Ett vittne såg i söndags fyra får ledas ned i källaren till pizzerian i Tidaholm..

Ett av fåren såg ut som det blivit halalslaktat i pizzerian..

Polisen har dokumenterat blod och slaktrester på bild och man har starka misstankar om att slakt förekommit i källaren. Men det förnekar en av ägarna i förhör.

– Ägaren säger att avsikten var att fåren skulle slaktas på ett annat ställe och att de hade letts ner i källaren eftersom han tyckte att det var synd om dem när de väntade i transporten. Men det spelar ingen roll, man får inte ha får i livsmedelslokaler på det här sättet, säger Britt Svensson till TV 4 Nyheterna Skaraborg.

Vad är det stollar som pinar sina djur som sedan en stor del av svenskarna käker upp. Detta var ned all säkerhet inte den först pizzan som visade sig hålla på med halalslakt i källaren.

När polispatrullen kontrollerade den andra lokalen hittade man mycket riktigt flera platspåsar med färskt fårkött.

Så nu misstänker man att restaurangägaren slaktat ett av fåren därnere i de andra tre fårens åsyn, säger Britt Svensson.
Detta förnekas av restaurangägaren. Han medgav att han hade slaktat ett av fåren men inte ner i källaren utan på ett helt annat ställe.

Dom lever fortfarande på 1500  hundratalet. Underligt att dessa grottmänniskor inte vill följa svenska lagar. Men iofs så står Islam över alla andra lagar och därför gör det exakt vad dom känner för.

Hoppas verkligen att denna Pizzerian aldrig någonsin får lov att öppnas igen. Det är sjukt så jag blir vansinnig..Får se vad myndigheterna anser om det som pizzaägaren gjort.

Pizzaägaren Issa Ibrahim säger jag har inte slaktat får i källaren. Polisen hittade slaktrester och testilkar och ett fårhjärta samt blod på golvet. Issa Ibrahim förklaring till det är att dom köpt fryst fläskkarré
undrar när grisar föddes med fårhjärta??

Levande får i pizzerians källare

En restaurang i Tidaholm har tvingats stänga och ägaren misstänks för brott sedan det uppdagats att ägaren haft levande får

Issa Ibrahim säger att blodet och annat kommer från fryst fläskkarré

Annonser

3 Responses to Halalslaktade får i källaren vilken idiot

 1. Nisse skriver:

  Kan inte nån skjuta av en bild på pizzerian och ladda upp?

 2. Smileth skriver:

  Det är kanske dags att sluta äta pizza och kebab, köttet kanske är halalslaktat. Och av mycket märkliga privatslaktare dessutom.
  Det är sanslöst vad vi får stå ut med i Sverige!

  • spikharry skriver:

   Jag äter inte Pizza som är köpt i just pizzerior, är bättre att köpa dom hos IcaMaxi eller tillaga dom själv.

   Många personer säger ofta ”fan va kass jag blev i magen efter pizzan” och vad beror det på 🙂

%d bloggare gillar detta: