Tre 12 åriga pojkar, misstänks våldtagit tioåring


En tioårig skolflicka utsattes under lunchrasten för någon form av sexuellt övergrepp av tre pojkar. Polisen rubricerar brottet som våldtäkt.

”Jag vet inte om pojkarna har erkänt. Det är polisen som utreder det nu, men vi anser att det är en mycket allvarlig incident, säger Thomas Brandin, utbildningsdirektör i Linköpings kommun.

Han bekräftar att tre pojkar har pekats ut som skyldiga till det misstänkta sexuella övergreppet som ska ha ägt rum i onsdags under lunchrasten vid en av Linköpings grundskolor.

Pojkarna är i tolvårsåldern och kan inte ställas inför rätta utan polisen gör utredningen på begäran av socialförvaltningen.

Vad drar ni får slutsatser av att ett allvarligt sexuellt brott kan ha inträffat under själva lunchrasten på en av kommunens grundskolor?

Att det är olyckligt och att vi måste försöka se vad det är som har brustit i tillsynen. Skolans ansvar är ju att se till att barnen lever i en trygg miljö.

Händelsen är mycket tragisk och vi beklagar det djupt. Jag har jobbat 30 år inom skolområdet och jag har aldrig varit med om något liknande. Det är ytterst ovanligt att sådant händer och det är vi tacksamma för”.

Visst är det kanske sällsynt att sådana grova brott händer, men det är bara några månader sedan något liknande inträffade på en skola i en av Göteborgs många förorter.

Finns ingen mening i att förminska dessa våldtäkter genom att påstå att det är sällsynt. En våldtäkt är en för mycket.

Om denna skola haft skolvärdar tillgängliga vid varje rast då hade detta aldrig hänt. När staten och kommuner sparar in på skolorna då är dom ute på hal is.

Vad händer nu med denna stackars 10 åriga tös? hur skall hon någonsin kunna återvända till skolan igen. Blir det som vanligt d.v.s att gärningsmännen får stanna kvar och tösen måste byta skola??

Misstänkt våldtäkt på skola

10 åring utsatt för våldtäkt på skola

Tre pojkar misstänks våldtagit tioåring

Linköping.Tre pojkar i 12-13 årsåldern misstänks för att ha utsatt en tioårig flicka för ett sexuellt övergrepp på en skola i Linköping

Tioåring utsatt för våldtäkt av tre tolvåriga pojkar

17 Responses to Tre 12 åriga pojkar, misstänks våldtagit tioåring

 1. Ej PK skriver:

  Ska man tippa att det är blivande pensionsräddare?

 2. Anneli skriver:

  Sååååå fruktansvärt! Hur kan detta hända? Var finns föräldrarna till dessa 3 pojkar som kan begå ett så avskyvärt brott? Stackars flicka!Hoppas innerlig att flickan får hjälp och stöd från omgivningen. Har samma fråga som tidigare insändare,dvs får gärningsmännen stanna kvar medan flickan måste byta skola?

 3. abc skriver:

  Det skall inte behövas finnas skolvärd för att förhindra sånt utan barn skall veta att sånt gör man inte…inga ursäkter finns…jag peronligen tycker att alla ska kunna straffas och framför allt upplysas redan från dagis, så enkelt är det…att låta och försöka hitta annat syndbock är bara löjligt, börja med föräldrar 🙂

 4. spikharry skriver:

  Då får du inget högt odds..

 5. allemand skriver:

  I PK-pressen kommer det naturligtvis heta att det är synd om pojkarna, flickan bryr de sig inte om.

 6. Per2 skriver:

  För att förhindra en upprepning är lösningen enkel ”Cut the balls”

 7. Il Padre skriver:

  Ni som förundras över alla svenska våldtäktare nu för tiden rekommenderas att läsa NÄTVERKET MOT POLITISK KORREKTHET – http://natverkmotpk.blogspot.com/ – och
  gärna beställa RSS-flöde genom länken – http://pipes.yahoo.com/pipes/pipe.run?_id=44cb9c44459be95ede66046e5d8ba778&_render=rss

 8. Zach Smith skriver:

  Det är hög tid att sänka åldern för straffmyndiga, då de unga kulturberikarna verkar ha lätt för att ta till sig de äldre berikarnas beteénde. Fast de hade knappast hjälpt i detta fall, med 12 årigingar. Men hursomhelst borde den åldern sänkas.

 9. Jo skriver:

  Jag brukar gå in och läsa bloggen samt kommentera inläggen men efter att ha fått nog av alla idiotiska inlägg av dom som försvarar det som sker i landet och om det så är av invandrare eller svenska så kan det väl inte finnas något försvar av sådana handlingar överhuvudtaget??!!

  Jag märker själv att jag blivit ovanligt hatisk emot invandrare på senare tid pga av just den här bloggen som lyfter fram allt i ljuset på ett sätt som inga andra medier kan eller gör och det har bara blivit för mycket som händer i Sverige just nu! Och jag personligen klarar inte av att smälta all input! Till slut kommer det bara att brista för mig och då blir det bara värst för mig själv efter att ha gjort mig olycklig på alla dom as som vi har fått in i det här landet!

  Jag förstår inte alla blattar som sitter här och försvarar sina landsmän och säger att ”” alla är inte likadana” men varför i helvete tar ni inte då hand om era egna och visar dom hur dom ska bete sig i ett civiliserat land??!! Likaså vad ska vi göra åt problemet med alla av utländskt härkomst som våldför sig på våra kvinnor och barn och då menar jag inte att det inte finns svenskar obs RIKTIGA svenskar som gör samma sak. Men det är så att det i mycket hög grad är våldtäkter utförda av blattar i första hand och kom med förslag ni våra mörkhyade kusiner hur vi ska lämpligen ska ta hand om dom kräken! //Jo

 10. annullera skriver:

  Min första spontana tanke är! Vilka hem är dessa pojkar uppväxt i. Vad har de för uppfostran? Har de någon sådan över huvud taget? Många vet också att en viss folkgrupp i vårt land anser sig ha rätt till att våldföra sig på och kränka svenskar eftersom vi enligt dem är orena. Det spelar ingen roll om det handlar om gamla dementa försvarslösa åldringar, ungdomar eller barn, rullstolsburna eller handikappade på annat sätt. Alla svenskar samt alla andra nationaliteter som inte har ISLAM för sina ögon och som strängt följer denna så kallade religion är orena och skall behandlas därefter. Jag tror att barn som växer upp i denna anda och miljö fostras tidigt till att se ner på och hata människor som inte är liktänkande.

  Vi har både sett och hört talas om ungdomar som skränar på stan att de skall ta över landet, de bär tröjor med liknande texter osv. Det är inte svårt att gissa vilka hem dessa kommer ifrån, de är uppväxt och fostrade i denna anda och det blir helt naturligt för dem att bete sig som de gör. Frågan är bara hur länge till vi skall finna oss i att detta breder ut sig mer och mer, att det går ner i åldrarna som vi nu ser. Det var inte så länge sedan som Spik Harry skrev om hur tioåringar hotade andra barn med kniv i sandlådan. Jag kan svära på att detta inte var svenska tioåriga barn som sprang omkring med kniv.

  Vad gör man då åt dessa ociviliserade människor, vad kan Svenssons göra för att få ett stopp på detta sjuka beteende. Finns bara ett sätt! Finns bara ett parti som vill göra något åt det som händer.

  SD en självklar röst.

 11. Stefan K skriver:

  Ännu så länge vet vi inte namn och etnicitet på pojkarna, så spekulationerna kanske vi kan lägga åt sidan? Sanningen lär komma fram i sinom tid och då lär vi få tid och chans att diskutera och lämna in förslag på åtgärder. Helt klart är att i vissa mansdominerande kulturer är inte våldtäkter något att bråka om, då kvinnor och småflickor står flera steg längre ner på trappan. Säkert är också att vi i Sverige tagit emot ett antal barnsoldater som nerdrogade lärt sig att våldtäkt och misshandel är en naturlig del i mannens förtryck av kvinnan.

 12. Jo skriver:

  Dom barn blattar som det i det här fallet handlar om har varken varit barn soldater eller nerdrogade och så vet alla i det här fallet som bor i närheten samt har sina stackars barn i den här så kallade skolan vilken hudfärg utövarna har.

 13. Marie skriver:

  Jag bor själv i radhusområdet där skolan finns, har under en lång tid varit stor problem, framförallt med invandrarbarn som tror dom kan göra allt dom vill.

  Min egen dotter blev utsatt för sexuella trakasserier, skolledningen känner väl till allt detta men försöker mörka och få er tro att det är en engångshändelse.

  Men det är lögn, borde jag veta eftersom min lilla flicka blev anstastad innan sommarlovet.

  Flera föräldrar inklusive jag själv har påpekat det här för skolledningen, men svaret vi får är det att dom menar det kan gynna Sd och därför tystas det ner.

  Efter ett samtal med skolan bönade och bad dom att jag inte skulle säga något om det som hänt tidigare.

  Men nu gjorde jag det ändå. Varför skall jag ljuga för att gynna skolan som struntar i invandrarproblemen som finns där?

  Marie.

  • annullera skriver:

   Skall föräldrar hålla tyst om vad som försiggår för att det kan gynna SD. Alla vuxna där ni bor borde gå samman och kräva att skolan tar sitt ansvar för vad som pågår. Lyssnar sedan inte skolledningen så häng ut dem i media så mycket som ni bara kan. Det är viktigt att dessa händelser lyfts upp i dagens ljus! Ni föräldrar skall definitivt stå på er och visa något som skolledningen inte har, nämligen kurage, mod och ansvar. Ni måste stå upp för era barn och kämpa för en skola där barnen skall kunna känna sig trygga. Ni föräldrar skall definitivt inte vara med och medverka till att skydda dessa invandrarungar och deras familjer.

   Detta är så fruktansvärt hemskt så jag finner inte ord. Våra styrande i detta land har nu fört en politik under många år där invandrare som beter sig kriminellt skall skyddas till varje pris. Hela vårt rättssamhälle, skolan, media osv. är livrädda för att få stämpeln RASIST som för övrigt är ett mycket missbrukat ord.

   Jag hoppas att alla som läser det här inser faran med denna katastrofala utveckling och röstar på det enda parti som vill medverka till en förändring. Riksdagspartierna verkar inte stå på det svenska folkets sida om man säger så, de vill att vi utplånar oss helt, de vill att det svenska folket skall ta hur mycket skit som helst. Det är dags att säga ifrån, det är inte en dag för tidigt.

 14. Hulda skriver:

  Kan ingen som känner till de riktiga omständigheterna publicera efternamnen på förövarna? Föräldrarna har ett enormt ansvar för dessa brottslingar.

 15. naivtive skriver:

  Jag har väldigt svårt att tro att någon som helst information kommer att offentliggöras då förövarna endast är 12 år gamla. Socialen har ansvaret och därmed finns det endast en godtycklig efterräkning enligt den lokala soctanten i batiktröja.

 16. peter a skriver:

  Marie, eftersom skolledningen i de flesta skolor bestar av imbecilla idioter sa foreslar jag att du polisanmaler alla handelser. Vissa verkar tro att om det hander mot barn sa ar det inte ett brott, helt fel, det ar ett allvarligare brott nar barn utsatts. POLISANMAL varje handelse, alltid. Valdtakter gar i en spikrak kurva uppat, forra aret var det 6800. Var tredje tjej ar visst utsatt nu. Om ingen anmalan finns sa har det inte hant resonerar myndigheterna.

%d bloggare gillar detta: