Socialdemokrat dömd för grova sexbrott


En kyrkopolitiker i Stockholmstrakten har fått fyra års fängelse för våldtäkt på sina barnbarn. Tingsrättens dom visar att han har begått övergreppen under flera år medan han suttit barnvakt.

”Politikern har dömts mot sitt nekande och han har kvar uppdragen i sin församling, skriver Metro. Han har inte heller berättat om domen där.

Annika Sjökvist-Platser, pressansvarig vid Stockholms stift, uppger för tidningen att stiftet inte ens känt till polisutredningen mot honom.

Mannen ställde upp och passade de två barnbarnen flera gånger i veckan i sin dotters bostad. Han ska då ha tvingat dem att se på pornografiska filmer och att sedan berätta vad de tyckte. Därefter ska han ha förgripit sig på dem.

Brotten pågick i tre år tills det äldsta av barnen närmade sig tioårsåldern och det yngre var sex år. Då upphörde politikern med sina övergrepp. Till sist avslöjades vad han haft för sig när ett av barnen gick i terapi och polisanmälan skedde förra året.

Mannen sitter kyrkorådet i sin församling”.

Mannen det handlar om lämnade kyrkorådet idag och raderades illa kvickt så ingen skall kunna få fram hans namn.

Att dom flesta spår nu skall sopas igen beror helt och hållet på att 72 åriga Börje Silk är Socialdemokrat och representerade partiet i Vantörs församling, kyrkofullmäktige, han satt även med i kyrkorådet.

Våldtäktsmannen/pedofilen Börje Silk arbetade som Gudstjänstvärd i kyrkan. Dessutom arbetade han inom hyresgästföreningen som ledamot i Breddade delegationen Svenska Bostäder.

Börje var även delegat i Föreningsdelegation Svenska Bostäder.

Sossebloggarna verkar ha tagit en sen semester, ser ingen som skriver något att denna socialdemokratiska pedofil.

Ni minns kanske vad som hände inför valet 2006? Socialdemokrater spred förtalsmejl med följande innehåll:

”Rösta På Din Pedofil” med en manipulerad valaffisch på moderatledaren Fredrik Reinfeldt”

Bakom detta låg SSU:s regionombudsman i Stockholm, Tobias Gerdås och socialdemokratiske funktionären Mats Lindström. Dessa två Socialdemokrater tycke att deras eget parti fick för lite uppmärksamhet i media och kom då på denna idé..

Nu behöver inte Socialdemokraterna hitta på fejkade pedofiler. Deras massutskick av mejl inför valet 2010 kan innehålla sanningen istället.

”Rösta På Din Pedofil” rösta på Börje Silk.

Sossarna sjunker allt längre ner i dyngan och det med all rätt. Hoppas även ni kommer ihåg att några ledande Miljöpartister också dömdes för grova sexbrott.

Kyrkopolitiker dömd för våldtäkter

Gudstjänstvärd Börje Silk

Pedofilbild av Reinfeldt på SSU:ares blogg

Socialdemokrat bakom förtals mejlen av Reinfeldt

Föreningsdelegation Svenska Bostäder Börje
Silk

En kyrkopolitiker i Stockholms stift har dömts för sexuella övergrepp på sina barnbarn

3 Responses to Socialdemokrat dömd för grova sexbrott

 1. annullera skriver:

  Det är fina juveler inom sossepartiet som vill ge sken av att de är så perfekta. De slänger gärna skit och förtalar andra, de kan gå över lik om så vore för att komma till makten igen. Ljuga, förtala och misskreditera andra när de själva tillhör det största patrasket. Mona du och dina gelikar inom ditt parti kan slänga glorian.

 2. Daniel skriver:

  SKANDAL!!!

  Socialdemokrater och Vänsterpartister är som två tummar i samma röv. Bägge partier har-haft mördare och pedofiler i leden, detta till trots så spyr dom hat över andra partier.

  Om min önskan slår in då slipper vi både dom här partiledararna.

  Ni ser vi igen en socialdemokrat som förstört livet för flera barn, innebär säkert att Börje nu får en högre befattning inom partiet.

 3. Marie skriver:

  Socialdemokrater och pedofiler har mer gemensamt än ni någonsin kunnat drömma om.

  Ytterligare ett bevis avslöjar spikharry för er.

  Marie.

%d bloggare gillar detta: