Bilar för miljoner förstörda i Bergsjön


Polis och räddningstjänst uppger nu att drygt 200 bilar kan ha skadats i nattens brand i ett p-hus i stadsdelen Bergsjön i Göteborg. Sex bilar är helt utbrända.

”Hittills har man kunnat konstatera att 113 bilar skadats i branden. Polis och räddningstjänst sitter nu i möte med boende i området om branden. En teknisk undersökning pågår för att utreda om branden kan varit anlagd.

Branden upptäcktes natten till i dag. Rök spred sig till trapphusen i höghuset ovanför garaget, och räddningstjänsten uppmanade de boende att stanna i sina lägenheter. Några lägenheter blev strömlösa.

Vid femtiden var branden släckt. Hettan hade då orsakat sprickor i garagetaket, så att betong rasat ner.

De boende kommer att få hjälp av Bergsjöns stadsdelsförvaltning, uppger räddningstjänsten i Storgöteborg.

Polisen misstänker att branden var anlagd.

Det rubriceras som mordbrand, eftersom parkeringsdäcket ligger under hus med boende, säger Åke Pettersson, inre befäl på polisen i Kortedala, till TT”.

Enligt Göteborgsposten har det även brunnit på flera andra ställen. En personbil vid Selma Lagerlöfs Torg stod i lågor kring midnatt, liksom en traktor i Lundby.

Ett vittne som lagade sin bil hörde när ett annat fordon körde in och strax efteråt kom det flera explosioner och en kraftig brand startade. Mannen tog sig snabbt ut ur garaget och larmade sedan räddningstjänsten.

Just nu har polisen fått fram uppgifter som visar att 113 bilar har skadats och fler blir det.

113 bilar inatt och lite över 100 bilar tidigare är resultatet av vår härliga mångkultur..

Nu höjs väl snart alla bilförsäkringar och dom som får betala för bilbränderna är som vanligt vi skattebetalare.

Mona Sahlin kom och rädda oss med hjälp av höjd skatt och fler invandrare. Är den rätta vägen enligt dig och ditt svenskfientliga parti.

Vi måste gemensamt stoppa ”strutspolitiker” och det gör vi genom att rösta på ett svenskvänligt parti: Sverigedemokraterna.

200 bilar förstörda i garagebrand

Även på Hisingen har det brunnit. En personbil vid Selma Lagerlöfs Torg stod i lågor kring midnatt, liksom en traktor i Lundby

4 Responses to Bilar för miljoner förstörda i Bergsjön

 1. annullera skriver:

  Man blir så heligt förbannad när man läser om denna skit. Varför hör eller ser man ingen reaktion från våra styrande politiker! Är det inte dags för dem att ta tag i detta samhällsfarliga problem som eskalerat alltmer. Vad kostar inte alla dessa bränder oss skattebetalare, vem f…n har lust att vara med och betala detta? Vilket konto lyfts dessa astronomiska summor? Jag bara undrar!

  SD år 2010 ett självklart val!

 2. peter a skriver:

  Det enda som kan radda sveriges brinnande inferno, ar enligt riksdagspolitikerna annu fler valdsimmigranter fran mellanosterna och afrika.

  Radda sverige undan vara sinnesforvirrade politiker som begraver Sverige i valdsbrottslighet, brander och samhallsforstorelse. Fattar inte folk att hela landet snart har brunnit ned och kommer att se ut som ett okenomrade med stidande etniska extremister.

  Hur hjalper det oss skattebetalare somtvingas zig zag’a mellan skottlossning, brinnande byggnade, valdtaktsoffer, ranare och mordare for att komma till jobbet sa vi kan betala in mer skatter som gar till brottslingarna? Har inte svenne trottnat annu, hur manga ar till av eskalerande vansinne vill ni ha?

 3. David skriver:

  SD 2010.

 4. Dalton skriver:

  Massinvandring är vår framtid o helt gratis. Synd att inte vår omvärld förstår det. Det är endast våra svenska politiker som fattat hur bra det är med massinvandring och det är synd att vi ska behöva vara omgivna av rasistländer!
  Mona är grädden på moset och tänk när hon lägger huv’et på sned och ler, ja då är man stolt över att vara viking!

%d bloggare gillar detta: