100 000 lagliga flyktingar varje år kan EU ta emot enligt Tobias Billström


”Sverige driver på för att få gemensamma EU-regler för att söka asyl från länder utanför unionens gränser. Därmed ska flyktingar slippa att hamna i händerna på människosmugglare.

Vi bedömer detta som en viktig komponent i ett gemensamt asylsystem, sade migrationsminister Tobias Billström efter mötet med EU:s migrationsministrar på torsdagen.

I dag måste många flyktingar vända sig till människosmugglare för att kunna ta sig till ett EU-land och söka asyl.

Enligt Tobias Billström finns det en lösning på det problemet och det är att utveckla ett EU-system för vidarebosättning. Det innebär att de som befinner sig i ett flyktingläger kan få sin sak prövad på plats, och om de uppfyller flyktingkraven kan de flyttas direkt från lägret till ett EU-land”

Flyktingar/invandrare/illegala…… När skall massimporten av dessa människor upphöra ? Det finns cirka 700 000 svenska fattigpensionärer som lider i det tysta och knappt har mat på bordet dom sista två veckorna vid månadens slut. Ge dessa stackare en värdig levnadsnivå Tobias Billström.

Du glömmer bort att det är svenskar som bidrar till din feta lön. Ägna dessa en tanke också TB..

Sverige vill underlätta asyl i EU

Annonser

2 Responses to 100 000 lagliga flyktingar varje år kan EU ta emot enligt Tobias Billström

  1. Adam Solstråhle skriver:

    Som vanligt hamnar dessa svenska förslag om flyktingpolitiken att fler "flyktingar" söker sig till Sverige. Det är säkert tänkt så också.

  2. Anonymous skriver:

    Men Sverige är inte lika med EU. Och frågan är om anhöriginvandringen ingår i de hundratusen "flyktingarna". Mycket oklart som vanligt. Kommissionären Barrot har tydligen förstått problemet – men har Billström det?

    Suzanne

%d bloggare gillar detta: